Vilken sommar det har varit! Kust hotell har fyllt två år, Northern Hooligans har nyöppnat sin konceptbutik N C G, fiken och caféerna runt om i kommunen har blomstrat. Vi har fått Pinchos och Espresso House i stan och Stadshotellet har äntligen fått sin Veranda. Det har varit fotbollsyra både med VM och Piteå Summer Games. Vi har haft Festspelen, Piteå Dansar och Ler, marknader, båtliv, badliv, loppisar, härliga drinkar på stadens alla mysiga uteställen och ljuva toner från en massa duktiga musiker och artister. Fullmånar och blodmånar, fisketävlingar och mattävlingar för att nämna några saker till. En underbar Pitesommar helt enkelt!

flera bilder på personer och händelser i Piteå Foton: Le Chat Mort, Robert Blombäck, Pinchos Piteå, KMH Fotografi, Håkan Johansson samt Hej Piteå.

Och nu då? Nu börjar för väldigt många en riktig favoritperiod med höstens friska luft, älgjakter, nya satsningar i näringslivet, mysiga innekvällar och dom första frostiga morgnarna. För vår del är det mycket jobb med nya kunder och roliga projekt som gäller. Hej Piteå är såklart en sådan!

Vi ser framemot att få bjuda på massor av härliga och positiva nyheter, personporträtt, utflyktstips och annat skoj som sker i vår fina stad. Vill ni tipsa oss om intressanta personer, händelser, företag som gör något annorlunda eller andra bra saker som är värt att lyfta får ni mer än gärna höra av er till hej@hejpitea.se. Ett meddelande på Instagram eller Facebook går såklart lika bra!

 

Och så passar vi på att hälsa er varmt välkomna till denna nya piteoas – vi hoppas att ni kommer tycka om den!

Vi ses i krokarna 👋🏻

/Zandra & Eva