Uppdaterat: Tävlingen är avslutad. 25 vinnare fick två matchbiljetter var. Tack så hjärtligt för alla som ville vara med!

Nu har du chansen att vinna biljetter till dig själv eller nån i Stockholm du tycker lite extra mycket om. För att vara med och tävla vill vi att ni lämnar en kommentar med namn och e-postadress, samt svarar på frågan: Vad är det bästa med Piteå?
I vinstpotten ligger ett antal inträdesbiljetter plus fika till matchen mellan Piteå IF och Djurgården.Tävlingen avslutas 21/9 2018, kl 23.59. Vinnarna utses av Hej Piteå och meddelas via mail. Man kan endast vinna en biljett/tävlande. (Det ligger relativt många biljetter i potten så god chans till vinst finns.) Kommentarerna är dolda tills tävlingen är avslutad.

Om matchen

Piteå har historiskt sett aldrig någonsin vunnit den högsta ligan i fotboll. Nu är däremot guldet inom räckhåll med PIF i den absoluta toppstriden. Publikmässigt ligger hemmamatcherna också i toppen med Pitebor som går man ur huse för att se damerna kriga om guldet.  Nu tar vi över Stadion och hoppas på en massa sköna utflyttade Pitebor på läktaren. Närmare Piteå än såhär kan du inte komma just denna dag 😄 Allt gott!

/Zandra & Eva


Foto: Gunnar Westergren, PT